ett övergående klipp utställning PS4-versionen

Sony även har lanserad det finns en övergående klipp ifrån Horisont förbjudet West att kunna nuvarande versionen inom aktion PS4 resten av sporten, att kunna möjliggöra idrottsman att spåra dess standarden. För att man kan räkna med att sig resten av ett Guerrilla Games-spel, oavsett den daterade hårdvaran, ser ut det stå gå igenom det finns en verkligt attraktiv titel ur estetisk synvinkel, ens antar effekten efter alla är minska än PS5-versionen.

Uppmärksamhet som ett resultat av videon utställning bara för att versionen för att stödja PS4 smidigså det är det inte PS4 Professionell-versionen som gjort med tidigare officiella videor. På så tillvägagångssätt även har Sony bevisad är benägna att sporten körs på hela plattformar inom PlayStation-familjen för att det är det kompatibelt genom användning av. I förhållande till innehållet finns det bara lite är benägna att vi säger att: hela genom är benägna att trycka på Play-knappen behärskar vi se Aloy springa även nå vad för att inverka vara dörröppningen mot någon person stams territorium. Det alltsammans varar inom lägre än 20 sekunder, göra en ersättning för är benägna att videon även inkorporerar PlayStation-logotyperna till att börja med även inom toppen.

Tidigare än vi försvinner dig mot film påminner vi dig i fråga om är benägna att Horizon Forbidden West närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig ifrån även genom användning av den 18 februari 2022 för att stödja PS4 även PS5.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × one =