343 Industries är icke förbereda att att diskutera årstiderna, co-op att tillägga smedjan

Halo oändlig är ett utvecklande spelet att tillägga utvecklingsteamet kanske vill talande i fråga om antal den lilla bokstaven med hjälp av både kampanjläget att tillägga multiplayern, dock laget är icke förbereda att – avslöjar 343 Industries – att diskutera säsongsbetonad färdplan, co-op att tillägga smedjan.

Det exakta, Joseph Staten – Head of Creative på Halo Infinite – twittrade: “Hej där gott av oldsters, inom november uttalas vi tenderar att som jag skulle inte komma det finns en ersätta med hjälp av Halo Infinite när det gäller vår säsongsbetonade färdplan, co-op att tillägga Forge inom januari. Vi vill att extra ett tag i ett försök att komma dit. slutföra vår planer för att det är vi segment av data för att kommer du att kunna är beroende av. Sätt den här typen arbetet är min första företräde, att tillägga vi kommer att tenderar att uppdatera dig så snabbt för att genomförbar.”

Dessa dagar jag vet att vi tenderar att 343 Industries du föreslår tenderar att släppa säsong 2 resten av Halo oändlig inom maj att tillägga innehåller även kampanjens samarbetsläge. Efter som närma sig Forge att tillägga säsong 3, {på sommaren}. Alla sakerna på detta är ändå för att inte det helt att tillägga absolut att tillägga det finns ett stort antal den lilla bokstaven för att är redo att variera resten av ganska mycket av anledningar.

Som ett minimum är redo att marknadsföringskampanj spelas solo utan ut en bekymmer. Även Elon Musk gillade kampanjen: här är reaktionerna på Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × one =