Villa samt Leeds i form av engelsk “klassiker”, Coutinho i form av ett mål som samt två assist

Aston Villa samt Leeds United spelade det finns en riktig engelsk klassiker, det finns en match för att slutade 3:3 samt under vilket gästerna lyckades bära sig igen med ursprung i ett 3:1-underläge samt Philippe Coutinho fortsatte sin comeback inom Premier League i form av och extra ett underbart mål som.

Daniel James gav Leeds ledningen inom den nionde minuten resten av matchen, tidigare än Coutinho meddelade comebacken anger orsak Steven Gerrards grupp inom den trettionde minuten. Coutinho inom den trettioåttonde minuten assisterade Jacob Ramsey ytterligare 2:1 anger orsak Villa, samt redan inom den 43:e minuten gav samma identiska en blandning det finns en 3:1-ledning gång. Gästerna gav ändå för att inte citerar. James reducerade i form av sitt olika mål som inom toppen resten av första halvlek ytterligare 3:2, tidigare än inom den 63:e minuten kvitterade Diego Llorente ytterligare 3:3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 2 =