Treble-vinnande manager sällar sig Ten Hag även Pochettino på Manchester Uniteds kortlista för att manager: Upplevelser

Manchester United även har lagt ytterligare Luis Enrique ytterligare sin post genom möjliga det följande managers. De som röda djävlarna är i jakt efter det finns en helt manager är benägna att utse hela sommaren även även har men för att inte slutfört det finns en.

I enlighet med ESPN är Enrique den mest uppdaterade för att även har lagts ytterligare listan. På kortlistan ingår för tillfället är den förr i tiden, Barcelona-tränaren, PSGs Mauricio Pochettino även Ajax Erik Ten Hag.

Ralf Rangnick utsågs ytterligare interimschef efter är benägna att klubben skilde sig ifrån Ole Gunnar Solskjaer förra året. Tysken skulle inte ha imponerat men, dock närma sig för att stanna inom klubben inom och extra två 12 månader inom det finns en konsultroll – betydligt för att man ägde rum inträffade överens i fråga om tidigare än pojken tillträdde den interimistiska chefspositionen.

Manchester United uppmanade att besluta Luis Enrique

Owen Hargreaves har varit snabb är benägna att för att hoppa för på Luis Enrique-tåget efter är benägna att Solskjaer lämnade Manchester United inom november. Den förr i tiden, Red Devils-spelaren föreställa är benägna att spanjoren är idealisk anger orsak klubben även uppmanade dem är benägna att att tänka på honom.

Man Uniteds spelare är angelägna om att Mauricio Pochettino ska bli tränare under sommaren, har källor sagt till ESPN. https://t.co/TuMx9fy1Sh

Sätt nämnde pojken på BT Sportaktiviteter (via spegel):

“Jag föreställa Pochettino väcker respekt, jag föreställa är benägna att pojken beordrar arbete resten av spelarna. Dock alla de dessa namn är underbara namn. Brendan även har stor expertisförväntningar inom ligan. Zidane, visst bör språkbarriären vara det finns en . Erik Ten Hag även har gjort som extremt genom användning av Ajax, dock de förhåller sig som största laget inom Holland – närma sig pojken ha förmågan att dominera bollen denna sort inom Premier League för att pojken gör inom Holland?

“Jag föreställa är benägna att ett rykte för att för att inte finns genom vilket, för att jag vill låt oss, är Luis Enrique. Om du råkar leder en mega fotbollsklubb för att Barcelona, ​​och du har vunnit tredubblingen genom vilket, även då behärskar du gå även leverera ett rätt så genomsnittligt team ytterligare semifinal of Euro 2020 inom Spanien föreställa jag att som är den den typen av man United need. Dessutom pojken styr bara för att landslaget, så jag föreställa är benägna att pojken är redo att är tillgängliga även göra jobbet för tillfället är. Jag föreställa är benägna att pojken jag skulle inte förvandla United ifrån ett duktig team ytterligare ett osannolikt team.”

Leave a Reply