Copa Italia: Fiorentina är inom semifinal, Milenkovic slog ut Atalanta i form av ett mål som inom den 94:e minuten

0

Inom det finns en dramatisk match gläds laget resten av Fiorentina genom segern emot Atalanta i form av 2:3 samt säkrade en position inom semifinalen inom Coppa Italia.

Resultatet öppnades inom den nionde minuten. Christoph Piontek ifrån straffpunkten gjorde ledningen med hjälp av “violerna”. Atalanta försökte komma igen samt lyckades. David Zapakosta sköt samt lämnade inom halvtid i form av 1:1.

Gottgörelse Gud inom toppen resten av första halvlek slog pojken stolpen, å andra sidan inom 2:a efter bara för att tio minuters game upptäckta pojken allmänt åt Atalantas nätvändning samt ledning. Fiorentina mottagit det finns en straff 20 min tidigare att toppen samt Piontek tog ansvaret gång. Målvakten Muso försvarade sitt skott, å andra sidan returen hände åt polen, gjorde inga felet samt kvitterade åt 2:2.

Såväl som stod gästerna ifrån Florens i form av det finns en utövare mycket mindre efter Martinez kvartett fick ett olika gult övergående. Fiorentina lyckades vinna i form av det finns en utövare mycket mindre, specifikt målet på Nikola Milenkovic inom den 94:e minuten.

Fiorentina närma sig tenderar att spela semifinal emot vinnaren resten av matchen mellan Juventus samt Sassuolo.