Tokyo, mätning på nedladdningen anger orsak PS5 dessutom datum anger orsak förladdningen

0

[ad_1]

PlayStation Game Size även har avslöjat nedladdningsstorlek dessutom den startdatum anger orsak förladdning med ursprung i PS5-versionen resten av Ghostwire: Tokyosom nya sporten med ursprung i Shinji Mikami dessutom Tango Gameworks närma sig det efterföljande månad.

I rad med vad för att rapporteras på Twitter PlayStation Game Size närma sig den digitala versionen anger orsak PS5 resten av Ghostwire: Tokyo du kommer att ha det finns en total mätning på 19 472 GB, utan ut en tenderar att att tänka på det finns en möjlig dygn ett-plåster. Sammantaget är den någotsånär blygsam inom mätning dessutom inom linje genom användning av som förvaringsutrymme för att krävs anger orsak PC-version, enligt minimikrav och rekommenderade krav.

Såväl som kommer att få vi förståelse tenderar att Ghostwire: Tokyo-förladdningen på PS5 närma sig tenderar att börja dela 23 mars, vilket är 2 dagar tidigare att lansering. Datumet syftar ändå troligen på de som bisarra digitala versionerna, då dom som köper Deluxe Edition är redo att börja dela spela redan den 22 mars.

Vi påminner dig i fråga om tenderar att Ghostwire: Tokyo skulle vara tillgänglig med ursprung i kl 25 mars anger orsak PS5 dessutom PC.

Igår natt a video tillägnad berättelsen och spelet i speletdå däremot a insikt i stridssystemet och referenser till The Evil Within 3.

[ad_2]

Leave a Reply