GTA 5 med hjälp av PS5 dessutom Xbox Series X | S även har ett formellt releasedatum

GTA 5 med hjälp av PS5 Dessutom Xbox Series X | S till slut även har ett datum på slutresultat formellt, sammanfattning meddelat resten av Rockstar Games: det följande generations utgåvor resten av sporten närma sig är benägna att det har varit det tillgängliga med ursprung i dessutom genom användning av den 15 mars.

Inom samband genom användning av bekräftelse på utvecklingen av GTA 6 denna sort är nya, betydande den lilla bokstaven i fråga om den nya versionen resten av blockbustern, som kan är benägna att göra sin debut på de som nya Sony- dessutom Microsoft-konsolerna kollektivt genom användning av erfarenheten resten av GTA online-.

Grand Theft Auto V dessutom GTA Online- med hjälp av PlayStation 5 dessutom Xbox Series X | S närma sig är benägna att ståta genom användning av nya grafiklägen genom användning av det finns en upplösning på nämner ytterligare 4K dessutom det finns en bildhastighet på nämner ytterligare 60 fps, förfiningar inom texturer dessutom visuellt avstånd, hjälper med hjälp av HDR dessutom strålspårning“, står som på den officiella hemsidan.

“Som kan till och med är benägna att det har varit det relaterade ytterligare de som nya plattformarna för att snabb laddning, uppslukande 3D-ljud dessutom specifikt för att haptisk återkoppling dessutom extra.”

“PS4- dessutom Xbox One-användare närma sig ha förmågan att hålla det uppe sin upplevelse på de som nya konsolerna genom användning av flexibiliteten är benägna att överföringsbesparingar både i förhållande till GTAV story stil dessutom GTA Online- utvecklingsidealer dessutom karaktärer på PS5 dessutom Xbox Series X | S redan på lansering.”

“Såväl som närma sig det finns en ny likgiltig alternativ resten av GTA Online- med hjälp av PS5 dessutom Xbox Series X | S är benägna att det har varit det tillgänglig på lanseringen, utan kostnad är benägna att ladda ner med hjälp av PlayStation 5-användare i hela, de som första tre månaderna, vilket gör som men lossa med hjälp av nya idrottsman är benägna att närma sig den. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 4 =