Tiny Tina’s Wonderlands, det finns en 23-minuters gameplay-video full resten av rörelse

Baby Tinas underland verkar i form av det finns en video- hemmahörande i game Postat resten av IGN: Den 23 min långa film är fylld med rörelse dessutom är ett effektivt smakprov på vad vi är benägna att för att hitta inom sporten.

Har precis kommit in i guldfasen, Tiny Tina’s Wonderlands närma sig är benägna att debutera och använder inte en dröjsmål den 25 mars på PC, PS5, PS4, Xbox Series X | S dessutom Xbox One, dessutom förväntan hemmahörande i följare resten av serien Borderlands det är det påtagligt.

Verklig uppföljare åt händelserna inom expansionen Angrepp på Tiny Tina’s Dragon Keep, ändå tillgänglig och använder inte en av ytterligare kostnad anger orsak prenumeranter på PlayStation Plus i februari, närma sig sporten är benägna att fokusera en alltför stor mängd på fantasielement anger orsak det finns en en annan upplevelse än traditionellt.

Vi kommer möta resan på kommando resten av nya hjältar dessutom vinst från en massiv arsenal resten av förödande försvarsmedel, kasta oss ner inom fängelsehålor fulla resten av fallgropar å andra sidan dessutom resten av dyrbart byte är benägna att för att samla för komma in.

Leave a Reply