Far Cry 6, den mest uppdaterade DLC Joseph: Collapse även har ett releasedatum: rabatter på sporten

0

[ad_1]

Joseph: Kollapsden 3:e även slutlig DLC med ursprung i Far Cry 6även har ett datum anger orsak konsekvens Formellt: närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig på PC, PlayStation även Xbox med ursprung i även via den 8 februari.

Efter Vaas: Galenskap (recension) Dessutom Pagan: Kontroll (recension) denna direkt närma sig vi tenderar att finna oss själva inom rollen för att Joseph Seedskurken resten av Far Cry 5 (recension) för att hade skapat det finns en sekt inom Hope County.

Plågad resten av sin egen myt, av religion även de garantier som för att mannen för att inte kan bevara när som helst mannen märkte sitt rike falla sönder hela slagen med ursprung i det finns en ung polis, befinner sig Joseph instängd inom det finns en drömdimension för att vi bör avlasta honom att springa sin väg ifrån.

“Utövare närma sig tenderar att spela för att Far Cry 5:s ikoniska skurk Joseph Seed inom det finns en skruvad variant resten av Hope County, Montana anger orsak det finns en ny roguelit-inspirerad upplevelse”, står sätt inom Ubisofts pressmeddelande.

“Blandar intensiv rörelse även berättande, Joseph: Collapse närma sig att leverera det finns en en singular risk anger orsak lirare för att komma tillbaka komma in inom Josephs torterade tankar, konfrontera sina tidigare att på detta anhängare efter tenderar att hans av religion även har kollapsat även slutligen konfrontera sina {familjemedlemmar} medans de som bekämpa med ett syfte att övervinna sina inuti demoner.”

“I ett försök att ha det roligt lanseringen, rabatter nämner mot 40 % tillämpas dessa dagar på hela utgåvor resten av Far Cry 6 inom hela digitala av försäljningsställen. Såväl som är redo att Far Cry 6-ägare förvärva 25 % en minskning på säsongskortet.”

[ad_2]

Leave a Reply