Dark Souls, Bandai Namco anklagade att kunna ha vetat i fråga om sårbarheter inom ett antal 12 månader

Serien resten av Mörka själar påverkas av det finns en en alltför stor mängd allvarlig sårbarhet på PC, som tillåter kunders för att invaderar vårt game är benägna att exekvera kod på distans, i form av förmodligen katastrofala sanktioner. Tja, spelarna för att även har identifierat felet anklagar Bandai Namco med ursprung i känna mot resten av situationen inom ett antal 12 månader men även är benägna att för att inte ha gjort betydligt att kunna råda bot på den.

Så fort problemet växte till offentligt gjorde förlaget som stängde alla servrar i Dark Souls-serien, kanske för alltidoch det är det tydligt är benägna att fansen är oroade genom de som möjliga återverkningarna på onlinesektorn resten av Elden Ringvilket i form av massiva chans påverkas av samma identiska begränsning.

Varför växte till sårbarheten vanligtvis känd? Som ett resultat av användaren för att upptäckte som inom december förra året skrev inte mindre än mot Bandai Namcos tekniska support men även bifogade en komplett rad doc att kunna visa sanningshalten men även allvaret inom problemet, så fick inget lösningar.

Irriterad genom situationen gjorde pojken förberedelser att kunna bära som mot Twitch men även nuvarande utnyttjandet enkla metoder till som fungerade, i fråga om än inom som denna sort fallet och använder inte en svår sanktioner. För att rapporterats, i sanningen, sannolikheten är benägna att exekvera kod på distans tillåta teoretiskt inkräktare är benägna att förvandla vår dator mot det finns en proxy anger orsak illegala , stjäla vår informationen men även extra.

Nåväl, efter du kommer att ha betraktat videon avslöjade folk är benägna att de som sprang ut ur samma identiska sårbarhet men även och extra olika anger orsak länge av den anledningen som, redan 2019men även du kommer att ha rapporterat varje liten sak mot Bandai Namco så även då mot ingen person nytta.

“Jag äger varit involverad inom är benägna att modifiera ett antal game i form av det finns en onlinekomponent men även inget resten av dem närma sig inom inom synen resten av den ungefärliga graden av anger orsak Dark Souls-seriens community”, förklarade användaren för att rapporterade den mest uppdaterade sårbarheten anger orsak VGC:s mikrofoner.

“Det visar sig är benägna att onlinesektorn är klistrad mot ett enspelarspel, och använder inte en någon person rädsla anger orsak säkerhetsvänlig.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 1 =