Halo Infinite, kunders irriterade genom tillståndet anger orsak online- multiplayer

Kunders resten av Halo oändlig jag irriterad p.g.a. branschens tillåta online- multiplayervars hjälper, för att ni jag vet att, går trög även i form av hänsyn mot den tidpunkt för att utvecklarna själva även har fastställt.

343 Industries sa att de inte är redo att prata om säsonger, co-op och smedjanens antar de som förra åtagit sig tenderar att tillhandahålla det finns en sådan Vägkarta officiell inom januari: ett samla för att laget med beklagande, beklagligen, för att inte respekterade.

“Vi vill att extra ett tag med tanke på slutföra våra planer för att det är sätt vi segment är betydligt kommer du att kunna är beroende av”, säger chefen anger orsak konstnärliga Joe Staten. “På detta arbete är min första företräde, vi tenderar att uppdatera dig så snabbt för att genomförbar.”

Sätt råder ingen person tvekan i fråga om tenderar att Halo Infinites free-to-play multiplayer även har lyckats vädja till spelarnas uppmärksamhet grund av sin standarden, så just då även har den betalat priset p.g.a. det finns en ändå dåligt definierad konstruktion.

Det finns en konditionalitet för att med beklagande, beklagligen, för att inte även har lösts hela veckorna efter lanseringen och eftersom tydligen skulle kräva det finns en lång sikt väntan.

Leave a Reply