fixade det finns en det praktiskt taget tio 12 månader föråldrad bugg

Via patch 1.18.2 fixade Mojang det finns en insekt med ursprung i Minecraft för att hade varit inom sporten med ursprung i det praktiskt taget tio 12 månadersätt behöver vi säger att med ursprung i som ett minimum 2012. Som hade varit inget tenderar att kompromissa, som ett resultat av sätt hade varit ett litet grafiskt bristfällig, å andra sidan tydligt även har någon person till slut hittat ett tag nysta sätt, ytterligare nöje anger orsak dem för att även har hittat sätt framför sig inom åratal. .

Vad bestod den resten av? Som hade varit alldeles okomplicerat det finns en visuell förvrängning resten av vattenblocken. Placerade ett vattenblock diagonalt kontra ett annat, sätt fanns det finns en konstig förvrängning resten av densamma, för att syns på imagen under.

Vattenblocket bugg

För att vi nämnde, sätt hade varit inget dramatiskt att tillägga man kan leva väldigt bravo hur som helst, å andra sidan det är det trevligt tenderar att låt oss tenderar att ersätta efter ersätta ytterligare att tillägga i form av säkert som tillhör det historiska bekymmer åtgärdas att tillägga löses optimistisk.

Inom övrigt fixar patch 1.18.2 olika buggar inom sporten, gå igenom lanseringen resten av Wild-uppdateringen i form av patch 1.19, som kan tenderar att introducera nytt innehåll material att tillägga personer jag vet att, möjligtvis ytterligare att tillägga i form av nya buggar.

Leave a Reply