Tokyo med hjälp av det finns en insider

0

Det kommer det har varit det det finns en ny State of Play alldeles tillägnad Gran Turismo 7 inom februari, dock sätt kommer inte att Sonys den som planerade evenemang. I överensstämmelse med den välkände insidern samt journalisten Tom Henderson är det finns en en annan för att inte är benägna att utesluta En stående med hjälp av spelet strax hela, möjligtvis redan inom marsi form av spelet hemmahörande i 3:e part, för att t.ex Hogwarts Legacy samt Ghostwire: Tokyo.

För att ni absolut jag vet att närma sig sätt denna varje vecka är benägna att det har varit det det finns en evenemanget helt och hållet i Gran Turismo 7, vars datum och tid har avslöjats bara för att med hjälp av bara några få timmar eftersom den.

Så med hjälp av Tom Henderson är redo att sätt komma inuti bara några få veckor ett olika tillåta. Deep Throat hävdar är benägna att ett evenemang inte för länge sedan hölls med hjälp av Ghostwire: Tokyo (för att övrigt den ska komma ut i slutet av mars enligt en PSN-läcka) samt är benägna att Warner Bros kan nuvarande Hogwarts Legacy gång, något som också rapporterats av andra insiders. I överensstämmelse med hans åsikt närma sig det följande PlayStation-event är benägna att vara inom mars, dock pojken anger är benägna att på detta datum bara för att är det finns en “tänkbar hypotes”.

Tydligt är på detta av data och använder inte en någon person officiell erkännande. Anger orsak tillfället är sätt den som säkra är benägna att denna onsdag närma sig halvtimme resten av Gran Turismo 7-spelet med hjälp av PS5 är benägna att erbjuds samt extra detaljer om Polyphonys racingmekanik närma sig är benägna att avslöjas.

Leave a Reply