release månad att tillägga det efterföljande trailer måhända avslöjas resten av det finns en insider

0

[ad_1]

Den välkände läckaren AccountNGT är igen på kontoret via ny av data påstådd Hogwarts arv, 3:e persons action-RPG för att utspelar sig inom Harry Potters universum. Inom synnerhet den djupa halsen indikerade månad efter release antagen anger orsak sporten e en gång vi är redo att låt oss den inom aktion inom det finns en ny trailer.

Via ett Twitter-inlägg säger insidern är benägna att sporten förväntas poppar ut hela månaden september 2022, via det finns en ny trailer som koncentrerar sig på användbara trollformler att tillägga talanger för att förväntas anlända inom februari eller mars hela ett PlayStation-evenemang, troligen det efterföljande State of Play.

Vi vill förtydliga som uppenbara: ovanstående är inofficiell av data och det är det inte möjligt är benägna att bekräfta dess verkligheten, så förmedla som via det finns en nypa salt inom väntan på information med ursprung i officiella källor.

Det finns en möjlig lansering inom september, eller inom hela omständigheter hela årets 3:e kvartal, är ändå det finns en rätt en billig hypotes: för att bekräftats resten av WarnerMedias vd, Faktum är att Hogwarts Legacy kommer i butik i slutet av 2022.

Likaså även har som gått länge av den anledningen som den mest uppdaterade officiella videon, vilket som i överensstämmelse med ryktena är på grund av den mediestorm som föddes av några uttalanden av JK Rowling, så tiden är det helt mogen anger orsak det finns en ny trailer eller gameplay-video.

[ad_2]

Leave a Reply