ett nytt läge för att stödja Sony-spelet


Gran Turismo 7 närma sig är benägna att skryta via närvaron resten av det finns en nytt läge berättigad Musik Rallyför att Sony samt Polyphony Digital presenterade för att stödja första gången på kvällens State of Play.

Du kan redan även har läst i fråga om det inom vår Gran Turismo 7 förhandsvisning: Musikrallyt närma sig är benägna att se oss möta ett par lopp är förutsatt på kontrollstation samt kopplade åt takterna inom den låtlektioner för att väljs tidvis.

Läget inom höra sig för närma sig är benägna att drivas resten av det finns en Spårlista relativt förmånlig, för att innehåller genom trehundra verk uppnådda resten av sjuttiofem internationella konstnärer.

Målet för att stödja utvecklarna, för att inom Race Missions, skulle vara att utvidga graden resten av en variera resten av upplevelsen, samt erbjuda trevliga av andra åt traditionella lopp.

Det finns en typ för att vi dessutom närma sig är benägna att för att hitta inom spelets synliga sektor, i fråga om vi ta hänsyn till det Gran Turismo 7:s vädersimulering kommer att vara banbrytande.Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen + 20 =