Cyberpunk 2077 med hjälp av PS5 finns inom PlayStation-databasen, det efterföljande generations patch invid förestående? –

Efter en alltför stor mängd reslig väntan, till slut som efterlängtade det efterföljande generations uppgradering hemmahörande i Cyberpunk 2077 med hjälp av PS5 dessutom Xbox Series X | S ser ut som om som vara inom pipelinen, som ett minimum i överensstämmelse med rapporten hemmahörande i den regelbundet vaksamma PlayStation Game Size.

Med hjälp av de som oinitierade analyserar PlayStation Game Size alla de betydligt varianter resten av PlayStation-databasen så att dela detaljer om releasedatum, nya variationer dessutom nedladdningsstorlekar resten av patchar dessutom game digitalt. Mot instans avslöjade pojken inte för länge sedan Horizon Forbidden West ladda ner vikt Att tillägga Gran Turismo 7.

Rapporten för att hände med hjälp av ett par minuter eftersom den gäller som ersättare Cyberpunk 2077. Exakt även har PlayStation Game Size tryckta ett övergående inlägg för att nämner “Cyberpunk 2077” dessutom “PS5”, kollektivt genom användning av ikonen med hjälp av det finns en polissiren, för att den brukar för att använda sig av så att rapportera förändringar inom PlayStation-databasen. Nästan: PS5-versionen resten av Cyberpunk 2077 även har upptäckts inom PlayStation-databasen dessutom därefter behärskar vi räkna med att oss det finns en lansering i hela, det finns en snar framtid. Såväl som, genom användning av det finns en efterföljande tweet, uppger PlayStation Game Size tenderar att man förväntar sig sig det finns en lansering mellan center resten av februari och så de första de gånger resten av mars, å andra sidan inom som denna sort fallet är som det finns en primitiv gissning.

Kommer att bli verkar PlayStation Game Size-rapporterna vara rätt, å andra sidan vi väntar ändå på officiella information, för att mest sannolik för att inte närma sig tenderar att dröja. Inom november förra året lovade CD Utmaning REDs vd tenderar att patch 1.5 och nästa generations uppgradering för PS5 och Xbox Series X | S av Cyberpunk 2077 skulle komma under första kvartalet 2022vilket dessutom bekräftas resten av färdplanen på spelets officiella hemsida.

Såväl som med hjälp av ett antal dagar eftersom den SteamDB har upptäckt en tyst uppdatering för PC-versionen.

Leave a Reply