strejken anger orsak QA-testarna resten av Raven Software är genom anger orsak tillfället

Gruppen resten av Raven Softwares QA Tester, Call of Duty: Warzone-studion, även har meddelat som närma sig är benägna att avskurna strejken för att mannen hade hållit på inom ett antal veckor inom väntan på en lösning ifrån Activision Blizzard i fråga om som fackliga populariteten de som instruerad. På detta betyder att på nekande lösningar strejken som är redo att börja dela gång.

För att rapporterats förut, anger orsak ett antal veckor av den anledningen som Raven Software QA-testare gick ut i strejk för att lösningar på Activision Blizzards uppsägning resten av 12 personalen, ansett för att orättvist. Anger orsak ett antal dagar av den anledningen som meddelade Ravens QA Testers förslaget att bilda ett fackförbund, Gamer Workers Alliance, ber Activision Blizzard är benägna att på detta ska växa till att bli formellt erkänt.

För att rapporterats resten av Activision Blizzard King Worker Alliance på Twitter, inom väntan på är benägna att firman ska svar på förslaget, är strejken genom.

“Inom väntan på populariteten ifrån vårt fackförbund är Raven QA-strejken genom. Outnyttjade strejkmedel närma sig är benägna att lagras anger orsak framtida organisation/strejkinsatser”, står som inom ABK-meddelandet.

Problemet är ändå är benägna att ett sådant förbund liksom själva förslaget den har inte någon juridisk giltighet, för att definierade resten av YouTube Hoeg Law. Sanningsfasetter är är benägna att som för att inte även har förekommit det finns en formell rösta i form av kvalificerad majoritet och det är det men för att inte avgjort i fråga om Raven Softwares QA-avdelning är redo att anses vara det finns en behörig avtalsenhet med avsikt att bilda det finns en fackförening.

Kort konstaterat, Activision Blizzard även har alla de villkor, juridiskt betraktat, är benägna att förkasta förslaget ifrån Gamer Workers Alliance. Samt inom om så är fallet är redo att strejken börja dela gång. Självklart närma sig vi är benägna att bevara dig förnyad version i fråga om händelsen resten av historien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 8 =