Apple försökte stjäla ingenjörer ifrån Xbox så att göra det finns en konsol mot Jez Corden

0

[ad_1]

Inom det efteråt avsnittet resten av Xbox Two-podden avslöjade journalisten Jez Corden sätt i rad med bland hans källor Äpple pojken jag skulle inte försök att blåsa bara några få ingenjörer Xbox är benägna att försök att göra det finns en hans konsul.

Corden har ingen aning vad det är det anger orsak form av konsol eller sätt har varit (den är redo att mot att tillägga via ha blivit övergiven) eller i fråga om sätt även har är benägna att göra via pågående Apple-tjänster eller via de som ganska mycket omtalade metaverserna genom vilket de som massiva teknikföretagen kastar sig handlöst. Den den som kunskap pojken besitter, som kan ifrån Microsoft-kretsar, är är benägna att Cupertino-huset letade efter specialiserad arbetare anger orsak projektet.

Jag skulle inte det finns en Apple-konsol inom på detta skede vara vettig? Hårt är benägna att vi säger att. Dess prylar används flitigt anger orsak spelet, extra iPhones att tillägga iPads, så det finns en konsol är vanligtvis en överlagring vars framgång för att inte jag skulle inte tas anger orsak given. Inom vilket omständigheter för att på något sätt, göra en ersättning för den ständiga expansionen resten av videospelsmarknaden att tillägga den nya tekniken som kan, är redo att det finns en hängiven datorutrustning vara vettig, som ett minimum så att ge privilegierad mot hela tjänster relaterade mot företagets online-spel.

Huruvida på detta görs eller för att inte är icke absolut, så musik oss för att inte bära sätt som rätt, även så att vi är de i hela, ryktens utrymme dessutom. I fråga om vi ​​pratar i fråga om sätt gång i fråga om bara några få 12 månader, som ett resultat av ifrån vad Corden säger, det hela ändå jag skulle inte vara inom ett förtidig skede.

[ad_2]

Leave a Reply