Warzone dessutom Vanguard, det finns en läcka avslöjar ett nytt skal resten av Övergrepp of the Giants som kan

0

[ad_1]

Det finns en ny porer och resten av samarbetet mellan Jättarnas övergrepp Dessutom Call of Duty: Warzone dessutom Vanguard avslöjades för tidigt grund av det finns en läcka.

Den 20 januari startade Call of Duty: Vanguard dessutom Warzone det finns en rungande sådan crossover med Attack of the Giants via det finns en första bunt för att består av spaningsarméns skinn för att stödja Daniel Yatsu, tydligt inspirerad resten av Levi Ackerman, en av många huvudpersonerna inom Hajime Isayamas verk.

Läckaren Hydra9114, för att förut även har delat via sig resten av ett antal riktlinjerna i fråga om Call of Duty-serien för att på ett tag bekräftade sig vara rätt, även har lagt ut på Twitter ett tillfällig klipp för att utställning som påstådda nya skinnet ifrån The Övergrepp of the Giants för att levereras till Warzone dessutom Vanguard dessutom tydligt är förutsatt på Pansarjätte.

Resten av kommentarerna genom videon att avgöra hade varit skinet extra populärt, dock nuförtiden är som för att inte klart när som helst som levereras till Call of Duty: Vanguard dessutom Warzone, hela tiden så länge som för att inte är det finns en fejk.

Information i fråga om på detta är redo att komma en gång vi närmar oss den 14 februari, lanseringsdagen för att stödja den Säsong 2 resten av Call of Duty: Warzone dessutom Vanguard. För tillfället en ytterligare läcka kan också ha avslöjat de inkommande operatörerna.

[ad_2]

Leave a Reply