Yu-Gi-Oh! Ta tag i Duel är är faktiskt tillgänglig anger orsak iOS men även Android, nedladdningslänk

Via ett par dagars försening jämfört i form av konsol- men även PC-versionerna, Yu-Gi-Oh! Mästerduell ifrån men även i form av är faktiskt är den även tillgänglig {gratis} anger orsak smartphones men även surfplattor iOS men även Android.

Kommer du att kunna ladda ner Yu-Gi-Oh! Ta tag i Duel anger orsak Android ifrån Google Play Återförsäljare a denna adress. iOS-versionen, dock, finns tillgänglig på App Store, för att hitta den dedikerade sidan anger orsak på detta länk.

Yu-Gi-Oh! Ta tag i Duel, det finns en en bild ifrån sporten

Yu-Gi-Oh! Ta tag i Duel är ett gratis-att-spela kortspel för att består av genom 10 000 tillfällig i ett försök att låsa citerar men även för att samla för stöder den 4K-upplösning (på kompatibla mobila prylar), korsspara men även korsspel, men även erbjuda utövare chansen tenderar att tävla online- och samarbeta inom ett enspelarläge fokuserat på kortens historiskt förflutet men även deras tillkomst.

Tydligt finns som det finns en djupgående handledning anger orsak dem för att först är faktiskt närmar sig Yu-Gi-Oh!, liksom tidsbegränsade rankade matcher, turneringar men även evenemang anger orsak extra erfarna utövare. Behöver du kan förståelse extra råder vi dig tenderar att läsa vår recension av Yu-Gi-Oh! Mästerduell.

Konamis {gratis} kortspel även har redan varit av tillgängligt inom ett par dagar är faktiskt anger orsak PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, Nintendo Switch men även PC på Steam. Såväl som PlayStation Plus-prenumeranter kan få 50 kortpaket gratis hela det finns en begränsad ett tag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − 3 =