PSG “inom kontakt” i form av 24-åriga Manchester United-stjärnan för att det finns en potentiell ersättare anger orsak Kylian Mbappe

franska jättar PSG i enlighet med plikt är “inom kontakt” i form av Manchester United fram- Marcus Rashford genom det finns en potentiell flytt åt Parcs des Princes det följande sommarsäsong.

Baserat på Hadrian Grenier och Abdellah Boulma, PSG rustar sig anger orsak den potentiella utgången resten av Kylian Mbappe det följande sommarsäsong. 23-åringens pågående kontrakt i form av klubben går ut inom toppen resten av säsongen dessutom mannen även har fram till denna punkt avvisat möjligheten att förlänga för sitt deal inom Paris.

Kylian Mbappe förväntas gå ner på sitt kontrakt i form av PSG dessutom förvandlas till det finns en fri agent det följande sommarsäsong. Forwarden även har varit extremt anslutet åt det finns en flytt åt spanska giganterna Real Madrid. PSG är redo att därefter försök att värva Marcus Rashford på sin plats anger orsak Kylian Mbappe.

Marcus Rashford ägde rum inträffade kommer in på scenen inom Manchester United för att 18-åring hela säsongen 2015-16. Pojken gjorde åtta mål som på 18 matcher anger orsak Red Devils hela sin debutsäsong anger orsak klubben.

Rashford fortsatte är benägna att utvecklas på Old Trafford dessutom njöt resten av det finns en breakout-kampanj hela säsongen 2019-20. Pojken gjorde 22 mål som på 44 framträdanden inom alla de tävlingar anger orsak Red Devils, hans högsta målsiffra till minst en säsong.

24-åringen växte med ursprung i klarhet åt klarhet förra säsongen, gjorde 21 mål som dessutom gav 15 assist på 57 matcher inom alla de tävlingar anger orsak klubben. Pojken hjälpte dem är benägna att ge upp tvåa inom Premier League-tabellen dessutom nå finalen inom Europa League.

Den engelske landslagsmannen missade den 2 första månaderna resten av marknadsföringskampanj 2021-22 p.g.a. det finns en axelskada. Eftersom den mannen återvände åt rörelse även har Rashford kämpat med avsikt att för att hitta sin form dessutom behålla konsistensen.

Rashford även har ändå bevisad signal på är benägna att återgå åt formaliteten de som mest uppdaterade veckorna. Pojken gjorde sätt 3:e målet inom Manchester Uniteds 3-1-seger anger orsak två veckor eftersom den, dessutom det finns en stopptid-vinnare inom klubbens 1-0-seger genom West Ham United förra helgen.

Marcus Rashfords pågående kontrakt på Old Trafford går ut sommaren 2023. Historier även har antytt är benägna att forwarden jag skulle inte ha förmågan att övertygas i fråga om att fästa sig åt PSG p.g.a. chansen är benägna att spela kollektivt i form av Neymar dessutom Lionel Messi.

🚨 | Manchester United-forwarden Marcus Rashford (24) hade varit inom somras inom kontakt i form av PSG ta hänsyn Kylian Mbappés eventuella avgång, i enlighet med @FabriceHawkins.bit.ly/3KShIB2

Manchester United närma sig mer benägna för att inte är benägna att släppa Marcus Rashford under loppet av intresset med ursprung i PSG

Marcus Rashford även har betraktat ut för att det finns en skugga resten av sitt forna jag den den här typen säsongen. 24-åringen även har bara för att lyckats göra 5 mål som på 17 matcher inom alla de tävlingar anger orsak Manchester United den den här typen säsongen. Vidare även har forwarden blivit svårt kritiserad de som mest uppdaterade veckorna anger orsak sin bristande arbetstakt och kan för att hjälpa laget defensivt.

Oavsett hans mest uppdaterade brott är sätt otroligt är benägna att Manchester United närma sig du kommer att behöva utsikten är benägna att skiljas med ursprung i Marcus Rashford. Ynglingen även har obetydligt varit en av många klubbens största idrottsman de som mest uppdaterade åren. På 24 12 månader även har Rashford men för att inte nått toppen resten av sin yrke eller blivit den färdiga produkten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + nine =