kom på det finns en hemlig ljudinspelning för att avslöjar verkligheten i fråga om sporten? –

Det kommer inte hela jag vet att Övergiven av kontinuerligt att hålla sig inom centrum anger orsak bisarra teorier, varav den slutlig gäller det finns en mystisk ljudinspelning för att tycks ha upptäckts på den officiella webbplatsen anger orsak Blue Box, vilket kan exponera verkligheten i fråga om alltsammans projektet inom höra sig för, vilket kan vara ett slag experiment i fråga om artificiell intelligens.

{Hela saken} hade undersökts på subreddit “/ r / Kojimbox”, för att ändå tycks ha stängts eller gjorts personlig, bara för att som ett sätt att och extra fördjupa mysteriet.

Abandoned, en av många de som första fotografierna resten av sätt påstådda PS5-spelet

Sätt rapporterades tenderar att på Blue Box-webbplatsen inte för länge sedan upptäcktes det finns en ljudinspelning via det finns en digitaliserad röst för att på huvudspråket i Japan avslöjade antal bakgrunder i fråga om Abandoned.

Bland dessa skyldigheter är sanningen det sätt alltsammans skapades resten av det finns en “simuleringsgrupp via artificiell intelligens“personer hade utvecklat” Blue Box-projektet “, för att jag skulle inte vara ett experiment anger orsak producerar resten av online-spel hela genom AI. Med beklagande, beklagligen,, sätt första projektet, via titeln “Noll cell”, hade ett olämpliga, så för tillfället är jag skulle inte sätt vara ett kraftfullt enhet anger orsak artificiell intelligens. Stängningen resten av subredditen inom höra sig för gör sätt inte möjligt tenderar att bekräfta saken, så som svar på ganska mycket av jag skulle inte ljudet på huvudspråket i Japan tydligt ha översatts mekaniskt ifrån engelska, givet säkert avvikelser inom formaliteten, vilket kan tyda på ett slag skämt, möjligen tenderar att rida ändå vågen resten av iver resten av Hideo Kojima inom projektet.

Kort påstått, konstigheterna kring Abandoned men även Blue Box av kontinuerligt, men även når den syftet tenderar att för att inte lång sikt uppfatta ett utvecklarna jobbar men även varje gång som ett alternativ konspirationsteorierna anger orsak passionerade följare börjar till. Vad som kan vara absolut är tenderar att Abandoned inom det finns en viss mening redan blev det finns en ARG på sitt metod, oberoende resten av en genuin grupp hängiven åt denna mystiska titel, för att för tillfället av kontinuerligt tenderar att för att inte ses.

Efter det efteråt utvecklingsnyheter och uppdateringar anlände inom december, chefen anger orsak Blue Box-teamet, Hasan Kahraman hade återvänt som ett sätt att bjuda komma in en avslappnad efter den nya hot och brott mottagits i fråga om staten Abandoned, så saken ser ut som om ändå för att inte komma åt ett kvarvarande.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × five =