trailern tillkännager releasedatum, den lilla bokstaven i fråga om Deluxe Edition även förbeställningsbonus

2K även har lanserad det finns en ny trailer även infört utgångsdatum ifrån WWE 2K22 även avslöjade funktionerna inom sätt nya brottningsspelet för att levereras till PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One även PC.

Sporten närma sig tenderar att det har varit det av tillgängligt inom återförsäljare ifrån kl11 mars 2022. I ett försök att fixa väntan råder vi dig tenderar att läsa vår förhandstitt av WWE 2K22.

De som Deluxe Edition för att innehåller basspelet plus Undertaker Immortal-paketet, ett säsongspass för att stödja alla de 5 DLC-innehåll för att ska släppas därefter; paketen MyRISE Mega-Förbättra även SuperCharger; i form av begränsade upplagor resten av WWE SuperCard.

Även för att stödja lirare för att bokar den denna sort utgåvan tidigare att den 8 mars 2022 närma sig WWE 2K22 tenderar att det har varit det tillgänglig inom tidig åtkomst tre dagar tidigare att lansering. Dom som förbeställer PlayStation 5 eller Xbox Series X | S-versionen närma sig till slut det som får Starrcade ’96 Rey Mysterio-paketet.

Rey Misterio

Vi läser under de som mest viktiga funktionerna inom WWE 2K22 för att rapporterats inom den officiella 2K-releasen:

Hemmahörande i den omgjorda spelmotorn, mot de som nya kontrollerna, mot den uppdaterade grafiken, är WWE 2K22 inställd på tenderar att söker, känna även spela inom det finns en totalt ny ett läge. Motorn, kollektivt i form av WWE 2K:s väsentligen den mest slående grafik fram till nu, att se till att det finns en oöverträffad scen resten av realism för att stödja franchisen. Ett uppdaterat även intuitivt kontrollschema även det finns en ta del ny presentation gör tenderar att lirare är redo att känna pressen även belöningen för att stödja samtlig slags, spark även nål.

Utbredda spellägen, tillsammans med återkomsten resten av 2K Showcase – i form av Rey Mysterio – inkorporerar nya även uppdateringar, vilket gör tenderar att lirare är redo att återuppleva de som ikoniska ögonblicken bakom Mysterios väsentligen den mest erkända konferenser. Inom MyRISE kartlägger lirare sin egen ett sätt mot det finns en superstjärnekarriär. Genom användning av Universe-läget även den uppdaterade Creation Suite, erbjuda WWE 2K22 lirare sannolikheten tenderar att totalt anpassa sin WWE-upplevelse ner mot minsta detalj.

Ivrig spelare är redo att förmedla kontroll genom logotyper, premium liveevenemang, matchresultat, rivaliteter, skapa sin egen skräddarsydda Superstar, arenor även mot även i form av ligor. Hela skapelser är redo att dessutom delas i form av WWE 2K22-communityt, för att stödja första gången du har någonsin, även på ett antal plattformar.

WWE 2K22 kommer till och med tenderar att introducera nya lägen mot WWE 2K-upplevelsen: MyGM även MyFACTION. Inom MyGM går spelarna komma in inom rollen för att WWE General Manager med tanke på konstruera sätt massiva varumärket inom WWE-universumet. Hemmahörande i för att utsmycka den definitiva förteckningen genom WWE Superstars and Legends mot tenderar att skapa ikoniska rivaliteter även mästerskapsstrider, lirare närma sig det som får risk tenderar att förmedla tyglarna även visa tenderar att de befinner sig kapabla mot de som största stadierna i hela, sportunderhållning. Genom användning av franchisens första MyFACTION-läge är redo att lirare för att samla för även hantera med fraktionen resten av sina mål i form av veckoevenemang även regelbundna uppdateringar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + fourteen =