Rooney även har dykt nämner efter rykten i fråga om är benägna att mannen jag skulle inte vara kapabel till efterträda Benitez inom Everton

Everton sparkade med hjälp av ett antal dagar eftersom den Rafa Benitez, för att bara för att tillbringade ett antal månader på bänken. Ett antal namn förknippas via Everton, men även ett resten av dem är Wayne Rooney.

Efter de som högljudda meddelade mannen sig offentligt Rooney.

”För att hela olika det följande jag som för att står. Everton är klubben jag växte nämner inom. Jag gladlynt är benägna att de som kopplar ihop mig, å andra sidan Everton bör förståelse är benägna att i fråga om de som behöver talande så bör de som ett formellt erbjudande. Mitt huvudfokus ligger på Derbyt men även matcherna för att det följande. “Ingen person med ursprung i Everton även har bett i fråga om mig fram till nu”, uttalas Rooney.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + 16 =