Redfall är redo att skjutas citerar, i överensstämmelse med ett nytt rykta

Som svar på det finns en ny rykta, Redfall – Arkanes nya samarbetsspel (Deathloop, Dishonored, Prey) – sätt är redo att sätt vara uppskjuten. Sätt finns ingen person detaljer om ett förmodligen nytt releasedatum. För att stödja tillfället, ägde rum inträffade ha i åtanke att sporten väntas ytterligare 2022.

genom vilket källan ytterligare på detta rykta är MrMattyPlays men även Lord Cognito, med ursprung i podcasten Defining Duke. Inte en av dem bekräftar tenderar att källan är bunden, dock dom har hur som helst rapporterat denna kunskap. För att stödja tillfället rekommenderar vi därefter tenderar att leverera på detta rykta via gigantiska varning men även redo på extra definitiv kunskap.

2022 även har redan betraktat det finns en del uppskjutningar, för att t.ex STALKER 2 för att pågick med ursprung i april 2022 ytterligare december 2022. Mot men även via det finns en mod-liknande Dark Souls Nightfall har skjutits upp för ett datum som ska definieras (men det kommer en demo snart).

Inom vår Redfall förhandsvisning vi förklarade så att du kan: “Xbox men även Bethesda hade faktiskt vilseledande att illustrera sätt på sätt stilen hela konferensen, dock Redfall även har en alltför stor mängd potential. Sporten väntas sommaren 2022 på Xbox X Series, S Series och förvisso på PC . Sätt säger sig självt att vi ska tenderar att för att hitta den att direkt tillgänglig på Xbox GamePass dessutom.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + 16 =