Moltres, Zapdos men även Articuno chromatic är priset för att stödja International Challenges

Articuno, Zapdos men även Moltres inom den kromatiska versionen resten av Galar

Pokémon Sword and Shield International Online- Challenges inom februari, mars men även april närma sig att acceptera oss är benägna att ha tillgång till Articuno, Zapdos men även Moltres inom den kromatiska versionen resten av Galar. För att kommer du att kunna låt oss ifrån imagen ovan skapades de som tre Pokémon i form av samma identiska för att de som ursprungliga versionerna resten av Kanto-regionen (Generation Inom).

Exakt är redo att de som tre legendariska Pokémon erhållas på nästa datum i hela, Pokémon Sword and Shield hela genom de som internationella onlineutmaningarna:

  • Articuno resten av kromatisk Galar: inskriptioner (3-17 februari) | matcher (18-20 februari)
  • Chromatic Galar Zapdos: Inscriptions (24 februari – 10 mars) | matcher (11-13 mars)
  • Moltres of Chromatic Galar: inskriptioner (31 mars – 14 april) | matcher (15-17 april)

De som tre Pokémon närma sig är benägna att ges ytterligare hela idrottsman för att deltar inom matcherna inom de som internationella onlineutmaningarna. Dessa kromatiska variationer, för att nämnts, är genomförda på basis resten av färgerna inom Articuno, Zapdos men även Moltres resten av den primära generationen. Under behärskar du låt oss de som icke-kromatiska versionerna resten av de som tre varelserna inom Galar-versionen.

Articuno, Zapdos men även Moltres inom standardversion resten av Galar

Berätta för att stödja oss, vad tycker du kan i fråga om dessa kromatiska variationer? Du kan gillar dem? Eller önskar du kan de som extra moderna? Om du förhåller sig ett fan resten av åldern spelet inom serien måhända du kan är också upptagen med på detta demake som föreställer Sword and Shield med Pokémon Gold / Silver / Crystal-grafik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − 5 =