det finns en checklistor genom game för att går inom händerna på Microsoft

Bland de många massor av information för att dök nämner på Microsofts förvärv resten av Activision Blizzard inom denna svindlande eftermiddag försöker vi dessutom det finns en nyfiken checklistor i form av game för att ägs resten av förlaget för att i sanningen närma sig är benägna att övergå inom händerna på Xbox Game Studios när som helst manövern är färdig.

För att vi besitter betraktat, Microsoft har initierat förvärvet av Activision Blizzard inom ett strejker som kan är benägna att slutföras först i fråga om större än ett 12 månader, bortsett från blockeringar med ursprung i antitrust dessutom jämförbara organ. Så låtlektioner oss låt oss det finns en checklistor (mest sannolik till viss del) genom de som intellektuella egenskaperna för att bör övergå inom händerna på Xbox Game Studios i form av förvärvet, för att samlats komma in resten av VGC:

 • Blur
 • Caesar
 • Call of Duty
 • Candy Crush
 • Crash Bandicoot
 • Diablo
 • DJ Hero
 • Empire Earth
 • Gabriel Knight
 • Geometry Wars
 • Guitar Hero
 • Gun
 • Hearthstone
 • Heroes of the Storm
 • Hexen
 • Interstate ’76
 • King’s Quest
 • Laura Bow Mysteries
 • The Lost Vikings
 • Overwatch
 • Phantasmagoria
 • Pitfall
 • Police Quest
 • Prototype
 • Quest for Glory
 • Singularity
 • Skylanders
 • Solider of Fortune
 • Space Quest
 • Spyro the Dragon
 • StarCraft
 • Tenchu (legacy games)
 • TimeShift
 • Tony Hawk’s Pro Skater
 • True Crime
 • World of Warcraft
 • Zork

Utöver dessa finns tydligt hela interna besättning dessutom följaktligen en betydande mängd av antal serier dessutom franchiser, bland vilka vi dessutom även har betraktat Crash Bandicoot och Spyro, traditionellt betraktade för att PlayStation-maskotar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + fifteen =