Det finns en Arsenal-spelare hela utredning med hjälp av vadslagning

Englands fotbollsförbund även har inlett det finns en utredning resten av det finns en okänd Arsenal-spelare med hjälp av eventuella mot lagen emot spelreglerna.

I överensstämmelse med “Athletic” även har bookmakern informerat förbundet i fråga om tenderar att som även har satts “för förvånande” summor summa pengar för att till vidare närma sig det som får ett gult tillfällig hela matchen.

Spelarens namn inte har offentliggjorts och ej heller matchen då pojken fick gult tillfällig, så Arsenal-fansen föreställa tenderar att de som jag vet att personer som handlar i fråga om.

Fansen är “säkra” på att det finns Granit Xhaka, för att den den här typen säsongen och använder inte en betydligt vill ha fick gult tillfällig inom matchen emot Leeds United.

Den schweiziske landslagsspelaren fick gult tillfällig att kunna pojken höll inom tiden ett par minuter tidigare att den tipsa, via 4-1 åt Arsenal.

Sådana individuella satsningar på tillfällig, hörnor, outsiders är ett massivt bekymmer med hjälp av fotbollsmyndigheterna, med hjälp av den här typen är redo att spelarna omedelbart påverka resultaten av satsningarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + 2 =