trailer tillkännager Cyber ​​​​Showdown-eventet för att börjar till det efterföljande per vecka

Multiplayer-spelarna inom Halo oändlig det efterföljande per vecka är redo att de som slå kommer in nya spellistor samt förvärva anpassningsobjekt. Genom användning av det finns en teaser-trailer även har 343 Industris faktiskt meddelat Cybershowdown, ett nytt evenemang i form av cyberpunk-tema för att börjar till i fråga om ett par dagar.

Med ett syfte att vara det exakta närma sig danserna tenderar att öppna Tisdag 18 januari kl 18.00 italiensk ett tag. Utöver presentationsteaser-trailern, för att kommer du att kunna låt oss inom spelaren ovan samt det finns en hjälm i form av ett tilltalande mohikanvapen resten av lysdioder, även har 343 Industries för att inte delat i form av sig särskilda huvudpunkterna i fråga om evenemanget.

Inom denna mening närma sig dess bättre dataminerarna som ett sätt att möta oss, för att som svar på informationen extrapolerade ifrån sporten säger tenderar att Cyber ​​​​Showdown skulle vara tillgänglig åt den 31 januari samt närma sig tenderar att introducera två nya lägen: Attrition samt King of the Hill. Belöningarna anger orsak evenemanget, tillsammans med hjälmen ifrån trailern, även har tydligen redan avslöjats samt måste vara dem som avbildas inom tweeten under:

Håll dig på område som man behandlar tema, vet du vilken speedrunner lyckades slutföra Halo Infinite på Legendary utan att avlossa ett enda skott?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + twelve =