Strömma PS5-spel åt PlayStation är faktiskt? Ett Sony-patent tyder på som

Dessutom PS5-spel är redo att visa sig vara tillgänglig inom strömningPlayStation är faktiskt, eller det är det i alla fall vad det finns en ny föreslår patent lämnades komma in resten av Sony förra året å andra sidan offentliggjordes för att stödja få dagar eftersom den, framemot bestämt den 6 januari.

Tillsammans med som en alltför stor mängd omtalade patent för bakåtkompatibilitet på PS5, som huvudspråket i Japan hemmet där ser ut som om vilja för att hitta en metod tenderar att bära via sig upplevelsen resten av PlayStation 5moln nyttjar rusar nVME-enheter utöver traditionella diskar.

Verkligen kommunicera patentet i fråga om “höghastighetslagringslösningar” för att ska läggas åt servrarna, för att jag skulle inte användas just inom som omständigheter som jag skulle inte behövas streama spela för att beordrar den den typen av effektivitetsklänning.

PS5, Sonys patent för att syftar åt tenderar att streama det följande generations spela

Problemet för att ska lösas är totalt klart som som kan vara relaterat åt långsamheten mekaniska hårddiskar, för att i alla fall förblir väsentliga för att stödja värde/prestanda-förhållandet inom samband via servrar för att hantera plattformar för att PlayStation Now.

Patentet föreslår på grund av detta faktum dataöverföring på begäran på tidseffektivt SSD för att det exakta är redo att garantera det finns en upplevelse inom linje via den för att kan erhållas resten av PlayStation 5.

Det är det totalt klart det finns en en annan sak i fråga om projektet förverkligas eller för att inte: logotyper för att på detta deponeras kontinuerligt som ett sätt att sköld specifikt alternativ för att ändå aldrig närma sig tenderar att föreställt att. Vi kommer att få låt oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 3 =