God of War på PC tog två års arbete, den lilla bokstaven i fråga om porten

God of War på PC sätt bekräftade sig vara jättebra portering, resultaten av det finns en arbete vilket tydligen tog någotsånär stor ett tag, cirka 2 12 månader, även när sätt utfördes resten av ett litet besättning, vilket framgick resten av det finns en intervju inte för länge sedan resten av Digital Foundry via Santa Monica dessutom Jetpack Interactive.

Som mesta resten av arbetet, i fråga om för att inte det praktiskt taget alla bitar, utfördes resten av Jetpack Interactive, å andra sidan de som första experimenten pågick inom Santa Monica av den anledningen som ca 2 12 månader tidigare att själva släppet på PC, för att rapporterats resten av Matt DeWald, senior manager med hjälp av teknisk tillverkning av resten av Sony-teamet, intervjuade via Steve Tolin, ledare med hjälp av Jetpack Interactive.

De som första arbetena på porten hade varit väsentligen den mest experiment, att kunna undersöka i fråga om sätt hade varit potentiellt det som får God of War är benägna att fungera högre på PC, å andra sidan av den anledningen som växte till saken ett ökande antal tjock. Mot ultimata växte till sätt ett projekt resten av ett visst djup: tanken hade varit för att inte lång sikt bara för att det som får sporten är benägna att utför på PC, och använder inte en det som får sätt är benägna att fungera för att bäst dessutom även vara kapabel till dra vinst resten av den av ytterligare energi för att plattformen är är redo att erbjuda, så måste du inklusive mot dessutom förändra till det bättre betydligt jämfört via den ursprungliga PS4-versionen.

Vi besitter mot instans betraktat hur du kan införandet resten avultrawide krävde mycket extra arbete, just relaterat till är benägna att konstruera scenen på display, å andra sidan för att inte bara för att, inom massor av omständigheter hade varit sätt höra sig för i fråga om är benägna att konstruera så mycket som segment resten av koden som ett resultat av de som för att inte hade någon person motsvarighet på DirectX 11.

Valet resten av den på ett tag versionen som ersättare med hjälp av de som 12 berodde bland annat på sätt arbete för att redan gjorts på plattformen, med hjälp av vilket sätt hade varit nödvändigt är benägna att konstruera ett par saknade segment.

Mot instans förvaltningen resten av partikeleffekter sätt krävde det finns en total byggnad resten av del av koden för att för att inte kan utför på PC:n. Olika delar för att Jetpack Interactive framför allt fokuserat på är stödet med hjälp av specifikt teknologier för att t.ex Nvidia DLSS, Reflex dessutom AMD FidelityFX Fantastiskt Resolution, å andra sidan dessutom ett par originallösningar för att den faktiska Ambient Occlusion för att används, vilket utställning hur du kan utvecklarna dessutom även har utvecklat originallösningar att kunna förvärva God of War är benägna att gå högre på PC. Sporten, övrigt, går väldigt duktig, via för närvarande översteg 60 000 samtidiga spelare på Steam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + 18 =