Xavi ändrar sig i fråga om Luke De som Jong

Luke De som Jong är ej den form av anfallare för att Barcelona-fansen är beteende på är benägna att undersöka.

Grundläggande Spitz för att den är De som Jong inte har setts kontinuerligt på Camp Nou på decennier. Att tillägga Xavi hade varit för att inte förtjust inom honom, så mannen anställde honom Ferran Torres.

Inom de som mest uppdaterade matcherna ser ut som om sätt ändå ha förändrats. Luke De som Jong påbörjade nuvarande bravo prestationer att tillägga vände användbar inom laget. Inom de som tre tidigare matcherna gjorde De som Jong tre mål som, hade varit även målskytt gentemot Real Madrid inom Supercupen.

De som Jong gör inte bara för att mål som och använder inte en mannen kommer att få dessutom en möjlighet som är är benägna att göra mål som. Hans prestationer är det helt högre än för att stödja det finns en månad eftersom den.

“Mundo Deportivo” skriver är benägna att Xavi är konstruktivt överraskad genom formaliteten för att anfallaren utför inom att tillägga hoppas är benägna att han kommer hålla det uppe i form av sätt mot den tipsa resten av säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + 2 =