Sony förklarar vad som inträffar

Igår hände det nyhet i fråga om betala när du blir övergående hemmahörande i PlayStation är faktiskt vilket tydligen hade varit avgå inom ett antal av försäljningsställen inom UK. Tja, inom även har Sony uttryckt det finns en officiell ståndpunkt inom svårigheten dessutom förklarar vad pågår.

“Vi går bort hemmahörande i PlayStation Now betala när du blir kortmodellen globalt med tanke på specialiserat sig i vårt förhandenvarande innevarande metoder PlayStation betala när du blir övergående, för att dessutom är redo att lösas komma in emot det finns en PlayStation Now-prenumeration, säger det finns en talesperson med hjälp av rörelsen.

Klart när som helst mannen hörde som Sony drar tillbaka PS Now förbetalda kort i Storbritannien, tanken gick att direkt till ett par rykten för att cirkulerade med hjälp av ett par veckor eftersom den på upphörande resten av tjänsten.

Inom december talade Jason Schreier i fråga om det finns en nytt PlayStation-prenumeration i stil med Xbox Game Pass för att jag skulle inte ha slagit samman innehållet inom PlayStation Now dessutom PlayStation Plus, i form av som troliga tillägget resten av antal sortiment.

Ett popularitet för att Sonys uttalanden för att inte förnekar komma vad som kan just p.g.a. förutsättning resten av ett universellt kontantkortssystem, det finns en möjlig förkammare åt det finns en regelbundet övergivande resten av varumärket PlayStation Now.

Leave a Reply