Project Edition, det finns en serie delar dedikerade ytterligare Gainax-animen

MSI släppte den fjärde samt slutlig Rebuild of Evangelion-filmen att kunna tillkännage den säregna serien resten av kringutrustning MSI x Evangelion e: Project Edition. Den totalt opublicerade MSI MAG B660 Tomahawk anger orsak mest uppdaterade generationens Intel-processorer, här är våra nyheter om de nya processorerna och nya styrkretsen som kompletterar Intels 12:e generationens stationära serie, samtidigt vi redan jag vet att, även när som för att inte finns inom den denna sort specialversionen som kan hela 2022, AIO MSI MAG Coreliquid C240, ytterligare ärendet MSI MPG Gungnir 110R samt strömförsörjningen MSI MAG A650BN strömförsörjning.

genom vilket MSI B660 Tomahawk EVA e-projekt är redo att stödja vilken 12:e generationens Intel-processor, grund av det finns en av stark 12 + 1 + 1-fas strömförsörjning, samt även när den tillhör mellanklassen saknar den det praktiskt taget ingenting mellan 2,5 ethernet-porten, PCIe 4.0-kortplatsen, även inom fallet i form av M .2 ettor anger orsak SSD-enheter samt WiFi 6E-anslutning. Som bör ändå sägas tenderar att som anger orsak tillfället bara förutses inom det finns en alternativ i form av hjälper anger orsak DDR4-minnen, även när några stora fördelar med DDR5 anger orsak tillfället ur prestandasynpunkt är marginella och icke universella. Vi känner ändå redan ytterligare MSI Gungnir-fodralet, ett genomtänkt mitttorn för att är redo att rymma AIO nämner ytterligare 360 mm, GPU nämner ytterligare 340 mm, CPU-fläkt nämner ytterligare 170 mm samt strömförsörjning nämner ytterligare 250 mm. Alla delar förvandlat i form av upplagan MSI Gungnir 110R EVA e-projekt för att rymmer färgerna med ursprung i EVA-01 och icke saknar personaliseringen resten av vänster skott inom transparent glas.

Den kompletta serien, anger orsak tillfället, resten av kringutrustningen MSI x Evangelion e: Project Edition

Bra att kunna utställningMSI MAG Coreliquid C240 ​​EVA e-projekt, det finns en kylfläns anger orsak LGA 1700 samt AMD4-sockel, på grund av detta faktum redan förbereda att även anger orsak AM5, vilket förbättrar den nya designen grund av den 2 120 mm ARGB-fläktarna, designade att kunna acceptabelt kyla även den mest uppdaterade generationens processorer inom en blandning i form av det finns en 240 mm stor kylare. Bland annat, som ett alternativ att kunna montera pumpen anger orsak vätskan på vattenblocket som kan vara monterat på processorn, för att dessutom omvandlats resten av designen hängiven ytterligare Evangelion, även har Coreliquid som speciella att som är ett gäng anger orsak pumpen inom kylarblocket, vilket sänker buller. Som finns ändå inget specifikt inom utrustningenMSI A650BN EVA e-PROJEKT, det finns en 650 W strömförsörjning i form av 80+ Bronze-certifiering för att, ändå kollektivt i form av alla de skyddscertifieringar, utmärker sig bara anger orsak sin design samt helt för att inte lämpar sig anger orsak särdeles krävande konfigurationer.

MSI Gungnir 110R datablad

 • Formatera: Mid Tower
 • Moderkortsstöd: ATATX / M-ATX / Mini ITX
 • AIO-fack: nämner ytterligare 360 mm på entrén, nämner ytterligare 240 mm på toppen
 • CPU fläkthöjd: max 170 mm
 • GPU storlek: max 340 mm
 • Förvaringsfack: 2x 2,5 tum, 1x 3,5 tum är redo att konverteras ytterligare 2x 2,5 tum
 • Kvantitet: 18,3 liter
 • Inom/O-panelanslutning:1x USB Type-C, 2x USB-A Gen 1, 3,55 mm combo ljudjack
 • Mått: storlek 43 x 21,5 x 45 cm
 • Lätt vikt: 7,9 kg
 • Tillgänglighet: 2022 vidarebefordrat
 • Rekommenderat värdet: Odeklarerat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − 3 =