exponera det följande varje vecka att tillägga släppa denna månad

0

[ad_1]

A nytt spela resten av serien Seriösa Sam skulle vara huvudpersonen inom det finns en exponera genom loppet av det följande varje vecka att tilläggaslutresultat det kommer äga rum genom loppet av samma identiska månad: Devolver Digital meddelade sätt på Twitter.

Bara några få veckor efter Seriös Sam-teasertrailer med klacialtema, även har förlaget avslöjat det finns en ny, övergående video- vilket bekräftar upplevelsens arktiska atmosfär utan ut en för att gå in på den lilla bokstaven, klart tidigare sätt medföljande budskapet, som är relativt tydligt.

“Tänk i fråga om vi instruerade tenderar att ett nytt Serious Sam-spel närma sig tenderar att tillkännages det följande varje vecka att tillägga släppas denna månad?”, skrev pojken Devolver Digital inom sitt mest uppdaterade Twitter-inlägg, för att hastigt väckte nyfikenheten hos den ikoniska skyttens massor av följare.

Som hade varit i sanningen för att inte länge av den anledningen som vi hade information relaterade mot serien, i fråga om vi ta hänsyn till sätt inom december Serious Sam 4 har lagts till i Xbox Game Pass-katalogen för konsoler och PC som en överraskning.

Som återstår att veta vad det följande utmaning relaterat mot varumärket skulle vara, så anger orsak sätt närma sig väntan tydligen tenderar att växa till att bli övergående: det följande varje vecka jag vet att vi alla delar.

[ad_2]

Leave a Reply