Xavi: Emot Real närma sig vi att veta hur du kan ett vi är de

Barcelonas Xavi uttalas är benägna att morgondagens match i form av Real Madrid inom Supercupen närma sig att indikera mot vilken grad katalanerna även har nått förbättring.

“Anger orsak oss är som denna sort det finns en en alltför stor mängd duktig risk mot det finns en trofé att tillägga vi är de motiverade. Den denna sort duellen är redo att förändras till det finns en vändpunkt anger orsak oss. Elektrisk energi Clсиsico är oförutsägbar att tillägga man jag vet att aldrig vad för att är redo att inträffa. “De utmärkta nyheterna anger orsak oss är är benägna att Ferran Torres att tillägga Pedri närma sig ha förmågan att spela”, uttalas Xavi.

“Sätt finns aldrig favoriter inom Elektrisk energi Clсиsico. Vi kommer att är benägna att försök att påtvinga vår spelstil. “Den denna sort matchen kontra Real närma sig att indikera oss hur du kan ett vi är de, som ett resultat av de förhåller sig laget i form av bäst form inom Spanien.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three − 2 =