Jeff Wilcox, chef för att stödja Mac Tekniker Struktur men även i kommando av designen resten av de som nya chipsen Äpple använde inom Mac-datorer meddelade han är benägna att han lämnat rörelsen men även gått genom användning av Intel.

Wilcox delade vidare LinkedIn ett inlägg genom vilket han skrev: “Efter åtta vackra 12 månader även har jag bestämt mig som ett sätt att lämna Apple men även utöva det finns en ny . Det fanns det finns en otrolig fara men även jag kan för att inte vara stoltare genom varje sak vi är försedd med uppnått genom dessa 12 månader, för att kulminerade inom Chipet övergång. Apple genom användning av M1, M1 Professionell men även M1 Max SOCs “. Wilcox meddelade är benägna att dom har anslutit sig ytterligare Intel för att arkitekten för att stödja hela SoCs för att stödja hela avsnitt resten av rörelsen.

M1 ifrån Apple

Efter större än ett decennium resten av är benägna att för att använda sig av Intel-processorer, Äpple startade det finns en övergång ytterligare proprietära chips 2020, genom användning av Wilcox för att övervakade processen. M-serien resten av processorer är det finns en variant resten av A-serien för att används inom iPhones men även den initiala M1, för att bekräftade ökad slutresultat än vad Apple förväntade sig, räckte som ett sätt att pressa rörelsen är benägna att hålla på på den vägen. 2021 producerades M1 Professionell men även M1 Max.

Bevara oss på det som talas eller diskuteras om, vi pratade inte för länge sedan genom användning av dig i fråga om Intel Alder Lake-H: här är all information om 12:e generationens mobila processorer.

Leave a Reply