trailer med hjälp av Zeri, den nya karaktären, Zauns skytt

League of Legends av kontinuerligt tenderar att utöka sin det stora checklistor i form av ankomsten resten av det finns en ny en personlighet, kallad Nollor: sätt handlar i fråga om det finns en valt skytt ofta känd som “Zauns glint”, kännetecknad resten av flexibiliteten tenderar att för att använda sig av elektricitetens energi.

Vara det finns en prickskytt, Zeri är redo att slå på ett håll i form av överdriven precision, utöver ha förmågan att fiol sig en betydande mängd fort med ursprung i det finns en punkt ytterligare det finns en en annan på kartan. Fighterns passiva medel tillåta henne det som får acceleration inom rörelse samtidigt den förblir skyddad resten av sköldar, i form av flexibiliteten tenderar att stjäla andras med avsikt att försvara sig .

Den även har dessutom det finns en utmärkande utföra jämfört i form av olika skarpskyttar: auto-attack implementerar magi i form av elektrisk kroppsskada dock sätt vinner över ytterligare i form av viss långsamhet, allteftersom Burst Fire-förmågan fungerar extra inom linje i form av de som automatiska attackerna för att använt av ADC (Övergrepp Damage Carry), i form av fysiska skadesteg.

Ultrashock Laser är ett hyfsat standardiserat specialskott dock för att är redo att ha utökad effekt genom långa avstånd, allteftersom Park Surge-färdigheten gör tenderar att den är redo att fiol sig en betydande mängd fort på hyfsat korta avstånd, vilket dessutom gör tenderar att kommer du att kunna springa tillsammans med partitioner eller för att hoppa för på dem, vilket erbjuder karaktären avsevärd rörlighet även i form av avseende på olika för att tillhör samma identiska klasskategorier.

Zeri’s Ultimate träffar ett utrymme på kartan även erbjuder även karaktären det finns en bonus inom rörelse- även attackhastighet även kroppsskada, i form av varaktigheten för att förbättrar var och en direkt mannen attackerar det finns en fiendemästare. Den nya fightern närma sig tenderar att verkar på Public Beta Environment med ursprung i även i form av det följande per vecka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × two =