Del 4 börjar till genom användning av den nya Neon Agent, Battle Cross dessutom skin

Valorant av kontinuerligt sin tillväxt genom användning av ankomsten resten avAkt 1 resten av del 4, som kan tenderar att låt oss lanseringen resten av Neon, den nya agenten inklusive åt listan genom spelbara karaktärer, utöver ett nytt Battle Cross, antal skal dessutom olika och extra komponenter.

Riot Games även har tillkännagett Neon genom användning av det finns en ny trailer dessutom konstnärliga ansträngningar: det är det det finns en ung fighter genom användning av det finns en jämnt poppunkstil, för att dessutom ser ut glädjas åt tenderar att sjunga utöver ha det finns en speciell personlig medel baserad på energiurladdningar.

Neon är redo att fiol sig dessutom slå inom överdriven tempo genom användning av stöd av tre expertis dessutom det finns en Ultimate: High Gear kanaliserar förmågan inom Neon med tanke på accelerera rörelsehastigheten, genom användning av risk tenderar att för att använda sig av det finns en sorters elektrisk rutschkana, Relay Bolt lanserar det finns en elektrisk urladdning för att studsar kontra väggarna det finns en dessutom även träffar den omgivande marken dessutom Fast Lane avfyrar två krafter linjer åt marken för att sträcker sig det finns en viss sträcka till de som vi upptäcker att ett motstånd.

Neon, Valorants nya fighter

Såsom ett slut, Neons Ultimate är Overdrive, vilket gör tenderar att kommer du att kunna släppa lös din energi dessutom tempo åt max genom det finns en tillfällig tidsram dessutom avfyra det finns en stråle resten av kanaliserad energi genom användning av stor noggrannhet.

Bland de många olika nyheterna som inkluderar del 4, förväntas möta 10 januari, som finns “Protocol 781-A”-skinn, kopplade åt som mörka dessutom tekniska sci-fi-temat för att dessutom kännetecknar den nya delen resten av historien, tillsammans med olika komponenter även genom användning av ett Alla de hjärtans dag-tema i hela, som nya Battle Cross som kan tenderar att börja dela med ursprung i det följande per vecka.

Anger orsak ett par dagar eftersom den fick vi ta reda på som Joe Ziegler har lämnat rollen som regissör resten av Valorant med tanke på observera ett nytt utmaning inom Riot Games.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one − 1 =