“I fråga om vi ​​behöver utvecklas för att ett team bör vi lära oss resten av sätt” – Hugo Lloris hyllar Chelsea för att “ett resten av de som gigantiska lagen” efter Spurs 2-0-förlust

Hugo Lloris även har rönt belöna genom Chelsea nästa Tottenham Hotspurs nederlag inom den primära etappen resten av EFL Cup semifinal, vilket kallar dem “ett resten av de som finaste lagen inom Europa”. Tottenham-kaptenen hade varit för att inte är inte nöjd i form av lagets prestation dessutom uppmanade sina lirare är benägna att göra det finns en en alltför stor mängd förbättrad uppvisning inom 2:a omgången.

Chelsea experimenterade i form av det finns en 4-2-3-1-uppställning emot Spurs, dessutom lyckades vinna i form av 2-0 grund av ett mål som hemmahörande i Kai Havertz förtidig inom matchen, antagen resten av ett självmål.

#thfc Lloris anklagar Spurs som ett sätt att sakna slaget dessutom gå fel i form av är benägna att bära sig mot tillfället, så insisterar: “Det är det inte genom.”bit.ly/3FZIbtG

Lloris pratade till Spurs TV varje gång mannen hyllade Chelsea. Pojken hade varit för att inte är inte nöjd i form av lagets första halvlek så erkände är benägna att de som “bekräftade ett duktig ansikte” inom 2:a. Pojken nämnde:

“Första halvlek hade varit imagen resten av {bristen} på aggressivitet så inom olika halvlek bekräftade vi ett duktig ansikte – en alltför stor mängd intresse hemmahörande i hela lirare. Vi tog fler faror, vi skapade ett antal duktig aktioner dessutom på toppen är sätt 2- 0 genom dessutom sätt finns ändå det finns en match är benägna att spela. Vi bör av religion med hjälp av inom fotbollsfolks är redo att det hela inträffa. Via kraft, i form av av religion, i form av assistans av vår tittare, närma sig vi förhoppningsvis att tillhandahålla det finns en fantastisk natt.

“Efter den matchen fanns sätt det finns en del besvikelser dessutom även det finns en del {ånger}. Vägen vi påbörjade matchen på är något irriterande. Sedan du utför det finns en semifinal. I alla fall i fråga om du icke är redo att spela duktig fotbollsfolks bör du kommer vara kunna slåss , tävla dessutom vara extra aggressiv än motståndaren. Du kan jag vet att varje gång sätt lysa med sin frånvaro aggressivitet på planen, någon person inom sporten närma sig du kommer är benägna att betala med hjälp av sätt.

“Olyckligtvis kostade sätt oss den 2 målen. Vi är redo att för att inte missa är benägna att framför oss finns ett resten av de som finaste lagen inom Europa. De som mottagit Champions League förra säsongen och så de ligger ett tidigare att oss med avseende på process. I fråga om vi behöver utvecklas för att ett team bör vi lära oss resten av den den typen av prestationer.”

Chelsea leder i form av 2-0 mot Tottenham Hotspur stadion

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =