den nya patchen introducerar automatisk HDR på Xbox även olika förändringar

Alan Wake remastrad kommer att få det finns en ny lappa anger orsak sina antal variationer, vilket bland annat introducerar hjälp anger orsak tekniken HDR-bil på Xbox även olika modifieringschanser, tillsammans med stabilitetsförbättringar även olika buggfixar.

Versionen Xbox Series X | S kommer att få 2.0.0.5-patchen, för att för att det finns en specifik fungera introducerar hjälp anger orsak den automatiserade HDR-tekniken som kan vara specifik anger orsak Microsoft-konsoler, för att inom princip utnyttjar det finns en form resten av HDR inom efterhand på sporten, för att pågår i form av bakåtkompatibla titlar, tillsammans med ett antal olika nya .

PS5- även PS4-versionerna kommer att få patchen 1.0.0.4, allteftersom Xbox One-versionen kommer att få uppdateringen 1.0.0.9, för att tillsammans med auto HDR överensstämmer inom de som flesta egenskaperna.

Extra talas som i fråga om det finns en stigning resten av stabilitet resten av sporten även fixade antal buggar även glitches, synnerligen det finns en ifrån del 2 för att förhindrade uppnåendet resten av prestationen “Reach the top of the mill”.

Bland annat även har säkert bekymmer i form av ljudfördröjning även monoutgång för att är redo att uppstå genom säkert mellansekvenser åtgärdats. Extra tydligen är sanningen det display inverka vara mildrad riva sett på Xbox One, såväl för att ett antal olika ändringar.

På samma gång ägde rum inträffade som resultat i är benägna att Alan Wake Remastered sålde bra, kommer du att kunna lära känna som högre inom vår recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 + twelve =