PlayStation VR2, video resten av presentationen på CES 2022 via Jim Ryan

PlayStation VR2 presenterades för att stödja CES 2022 hemmahörande i Jim Ryan samt ovan förstår du låt oss titta på video- resten av evenemanget, under vilket VD samt koncernchef för att stödja Sony Interactive Entertainment sanningen är infört sätt officiella namnet på sätt nya digital verklighetsheadsetet samt dess detaljerad förteckningar.

Ryans ingripande inträffade inom samband via publiceringen resten av PlayStation VR2 tekniska funktioner på PlayStation-bloggen, då istället sätt hela tiden har varit på scen på CES 2022 meddelade Horizon: Call of the Mountain med en teaser.

“Innovation för att stödja PlayStation betyder att vi bör ligga inom förgrund relaterat till är benägna att upptäcka ny metoder framgångsrik att tillhandahålla oöverträffade underhållningsupplevelser, “sade Ryan.” The virtuell realitet är kärnan inom denna filosofi.”

PlayStation VR2, sätt officiella namnet tillkännagavs på CES 2022

“Via det följande generation resten av VR för att stödja PS5 vårt mål som är är benägna att tillhandahålla den ultimata underhållningsupplevelsen för att stödja ivrig spelare. Den här dagen är jag frejdig genom ha förmågan att tillkännage sätt officiella namnet på vårt det följande generations digital verklighetssystem: PlayStation VR2. Våra det följande generations kontroller närma sig är benägna att känd som Sense Controller.”

“PlayStation VR2 närma sig är benägna att introducera det finns en nya generationens spelet inom virtuell realitet, vilket närma sig att acceptera kunders är benägna att uppfatta det finns en verkar större känner verkligen resten av närvaro samt är benägna att visa sig vara mycket mer berörda inom digital världar så fort de som platser på sig headsetet samt behåller inom kontrollerna.”

“PlayStation VR2 närma sig är benägna att ställa teknikens energi samt utvecklarnas kreativitet ytterligare spelares tjänst, vilket närma sig är benägna att resultera inom upplevelser för att är redo att väcka ett brett spektrum resten av emotioner. Headsetet närma sig är benägna att för att använda sig av de som väsentligen den mest sofistikerade lösningarna som ett sätt att en genuin det följande generations upplevelse.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 4 =