Xiaomi 12 släpps kl Europa efter framgången inom Kina? Första iakttagelserna

Xiaomi 12 vill ut för att det finns en ganska mycket nyfiken smartphone, utrustad genom användning av högprofilerade för att även har gjort som redan på ganska mycket tillfällig ett tag framgång inom Kina samt genom användning av till synes ankomst ytterligare Europa 2022, ta hänsyn nya iakttagelser resten av modellen för att förbereds med hjälp av utländska marknader.

Xiaomi 12 även har redan bevisad sig vara en massiv framgång samt slog försäljningsrekord på lanseringen, fakturerade 283 tiotusentals USD på bara för att 5 min, vilket överträffade Mi 11 för att hade ett fullständigt 236 tiotusentals.

Xiaomi 12 inom antal

På detta bör förvärva sällskap resten av toppen resten av serien Xiaomi 12 Extremt inom februari, lagom ytterligare som kinesiska språkgenerering nyåret: som på ett tag bör inkludera det finns en mycket mer avancerad kameragrupp utvecklad inom samarbete genom användning av Leica.

I rad med insidern “Snoopy” sätter ihop sig varje modellerna med hjälp av ankomsten ytterligare Europa samt västvärlden i grund och botten, vilket visades resten av två prototyper fotograferade samt publicerad på Weibo: det är det bara för att kroppen resten av den 2 modellerna, genom användning av koder för att döljer identifierarna samt även varumärket inom en av många den 2 (ARES som ersättare med hjälp av Xiaomi), dock som inverka vara modellerna med hjälp av Xiaomi 12 för att planeras inom västern.

Utrustad genom användning av det finns en 6,28 tums OLED-skärm på 120 Hz genom användning av extremt extraordinärt tunna ramar för att gör den kännetecknad resten av det finns en någorlunda liten dimension, Xiaomi 12 även har det finns en Snapdragon 8 Gen1 Qualcomm SM8450 SoC samt Adreno 730 GPU. Kameragruppen rymmer tre moduler: det finns en viktigaste 50 MP , det finns en 13 MP vidvinkel samt 3x optisk zoom (10x hybrid samt 30x digital), dock modellen Extremt bör bestäm genom användning av 50 MP huvudvidvinkel samt Samsung GN5, 2x 48MP teleobjektiv, och extra 5x 48MP telefoto samt 3:e 10x 48MP periskoptelefoto.

Inom väst kan Xiaomi 12X uteslutas, väntat för att de mest prisvärda modellen inom Kina dock för att för att inte inverka vara del av planerna med hjälp av Europa samt Nordamerika. Inom oktober förra året publicerade vi Xiaomi 11T recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight − seven =