En samtida Warfare 2, kampanj inom Latinamerika anger orsak det finns en läckare

0

[ad_1]

under vilket jordbruket med ursprung i Call of Duty En samtida Warfare 2, som ryktade det efterföljande avsnittet resten av Activision-serien, närma sig är benägna att spelas komma in Latinamerika för att rapporterats resten av den välkände läckaren Tom Henderson.

Även ute på PS4 och Xbox One, enligt Henderson, Call of Duty: Modern Warfare 2 närma sig är benägna att ta citerar temat drogkarteller colombianer dessutom närma sig du kommer att ha det finns en “råare” historiskt förflutet än den för att berättades 2019 resten av Call of Duty: Modern Warfare.

Sporten händer för tillfället kl Infinity Ward dessutom läckaren även har gjort som klart är benägna att ett antal komponenter är redo att skifta mellan för tillfället är dessutom lanseringen, dock vi föreställer oss är benägna att arrangera dessutom inriktningen resten av handlingen för att inte är bland dem dessutom tillförlitligheten inom kunskapen med ursprung i Henderson är välkänd.

Det är det inte alla delar: gång baserat på läckan närma sig Call of Duty: En samtida Warfare 2 att införliva villkor för att med all sannolikhet närma sig är benägna att hamna inom centrum anger orsak möjliga kontroverser eller i alla fall tillfogande diskussion p.g.a. de som val av för att sporten närma sig är benägna att återkalla till sinne oss är benägna att göra genom loppet av kampanj.

Med hjälp av det finns en ett tag av den anledningen som avslöjades som Call of Duty: Modern Warfare 2 kommer att inkludera ett läge i PT-stil, möjligen inom det finns en bygga genom användning av störande egenskaper.

[ad_2]

Leave a Reply