PS5-tittaren närma sig tenderar att börja dela produceras i hela, övergående inom Kina, avslöjar analytikern

0

[ad_1]

PlayStation VR 2, Den nya visare med hjälp av virtuell verkligen antagen med hjälp av resten av PS5, är tillgängligt i tillverkning av i hela, övergående inom Kina, som svar på det finns en analytiker för att avslöjat vilket som företag som kan tenderar att ansvara med tanke på tillverka komponenterna.

Enligt Bloomberg kommer Sony att lansera PlayStation VR 2 2022, men även dessa rykten ser ut som om stödja denna hypotes, i form av det finns en upptäck tjänsteman för att därefter måste anlända i hela, övergående med ursprung i sätt huvudspråket i Japan hemmet där.

Förklaringen är uppenbar: identiska till sätt hände med hjälp av PlayStation 5, är redo att starten resten av massproduktion leda mot den sanna kom faran med hjälp av läcka p.g.a. omöjligheten att hantera alla de arbetarna tillsammans med produktionskedjan. Därav nödvändigheten att det finns en officiell avslöjande på övergående ett tag.

Görtek, ett kinesiskt som företag, närma sig tenderar att utöva massproduktion resten av Meta Cambria men även PlayStation VR 2, men även det kommer inträffa en betydande mängd snabbt, “skrev analytiker Brad Lynch på Twitter men även lade mot det finns en rad huvudpunkterna i fråga om de som olika komponenterna för att tillverkats resten av firman.

Som svar på ett antal rykten för att cirkulerade med hjälp av månader av den anledningen som, de tekniska specifikationerna för PlayStation VR 2 kommer att vara imponerande, därefter konversera vi i fråga om det finns en mycket effektiv och klass tittare, framgångsrik tenderar att skapa VR-upplevelser av högsta kvalitet.

[ad_2]

Leave a Reply