PlayStation Studios knegar i form av action-stealth inom öppen värld, för att stödja det finns en insider

En av många PlayStation Studios fick grönt mild hemmahörande i Sony att tillägga jobbar till 1 rörelse stealth öppen värld med all sannolikhet för att stödja PS5. Eller sätt säger som ett minimum den välkände insidern Tidux.

The Deep Throat, för att ser ut känna mot ett antal den lilla bokstaven i fråga om projektet så önskar tenderar att för att inte knäppa nämner för att stödja en alltför stor mängd “så att för att inte förstöra avslöjandet”, säger tenderar att vi är redo att tänka på oss på detta spelet för att “det finns en mix mellan Metal Gear Stark 5 att tillägga Splinter Cell och låter dig göra det möta uppdragen för att du kan önskar, i form av beväpning dragna eller och använder inte en tenderar att du har någonsin ses”.

Tidux, för att inte för länge sedan han sa också att i februari kommer det att finnas en ny Sony State of Play helt tillägnad Horizon Forbidden West, dessvärre är sätt för att inte förmodligen den mest tillförlitliga källorna, i form av ett antal dess riktlinjerna även har bevisad sig vara det fel förra. Att kunna uppfatta i fråga om läckan är betong eller för att inte kommer att få vi redo, med all sannolikhet länge.

Inom alla de instanser, hemmahörande i beskrivningen resten av Tidux framgår sätt för att inte i fråga om sätt påstådda PlayStation Studios-projektet är det finns en ny IP eller i fråga om sätt möjligtvis är det finns en hypotetisk omstart resten av Siphon Filter- eller Socom-serien. Absolut kokar betydligt nytt hos Sony, i form av Guerrilla Games som också arbetar med andra projekt förutom Horizon Forbidden West Samt Bend Studio, författare till Days Gone, som anställer för ett trippel A-spel, bara för att så att nämna några resten av de som en mängd teamen inom PlayStation Studios-stallet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − 7 =