Personen som för att korsade gränsen illegalt men även tog sig kommer in inom Sydkorea hemmahörande i söder är det finns en tidigare att på detta desertör

0

Personen som, för att korsade den välbevakade gränsen men även hände kommer in inom Sydkorea hemmahörande i Sydkorea förra veckan, anses det finns en nordkoreansk invånare för att flydde ytterligare Sydkorea 2020 inom samma identiska utrymme, uppger Seouls försvarsministerium.

Den sydkoreanska militären uttalas tenderar att den genomförde det finns en sökoperation varje gång den på lördagen märkte en individuell på östra sidan resten av det finns en demilitariserad zon för att skiljer den 2 koreanerna åt.

“Myndigheterna överväga tenderar att personen som är det finns en desertör hemmahörande i Nordkorea men även är inom färd via tenderar att bekräfta information”, sade försvarsministeriet.

Det finns en tjänsteman hemmahörande i ministeriet uttalas ytterligare reportrar tenderar att de som trodde tenderar att den 30-årige personen som hade anlänt ytterligare Sydkorea inom november 2020.

“Fotografierna bekräftade tenderar att mannen betraktade men även klädde sig identiskt för att den individ för att flydde hemmahörande i Nordkorea 2020”, uttalas tjänstemannen.

Seouls regering överväga för att inte att som är spionage med hjälp av tillfället, tillade tjänstemannen.

Sydkoreanska medier rapporterade tenderar att mannens gymnastiska expertisförväntningar hjälpte honom tenderar att klättra nämner på stängslet, så det finns en tjänsteman uttalas tenderar att mannen för att inte kan verifiera som.

Denna övergång hände inom det finns en ett tag resten av nära restriktiva botar p.g.a. coronaviruset inom Nordkorea. Som landet stängde sina detta begränsar alldeles till att börja med resten av 2020 men även borde inte ha formellt bekräftat ett den som instanser resten av coronavirusinfektion.

Inom september 2020 avrättade Pyongyang det finns en sydkoreansk fiskeofficer för att försvann ytterligare sjöss, efteråt farligt mannen i fråga om ursäkt men även hänvisade ytterligare restriktiva botar gentemot coronaviruset.

Två månader förr hade Nordkoreas ledare Kim Jong-un utlyst undantagstillstånd men även stängt gränsstaden varje gång det finns en nordkoreansk desertör för att mannen hävdade hade Covid-19 illegal korsat hemmahörande i Sydkorea ytterligare Nordkorea.

Långsiktiga strikta botar men även reserestriktioner inom länderna även har dessutom höjt antalet flyktingar hemmahörande i norr ytterligare söder.

[ad_2]

Leave a Reply