Yakuza-serien via 2,8 tusentals och tusentals sålda exemplar på PC

Genom loppet av ett inte för länge sedan Sega-möte meddelade rörelsen tenderar att Yakuza-serien fram till nu även har den sålt ca 2,8 tusentals och tusentals exemplar med hjälp av PC runt hela världen.

Serien via Kazuma Kiryu men även Ichiban Kasuga inom huvudrollerna även har förvisso blivit extra populär de som mest uppdaterade åren som ett resultat av den för att inte lång sikt är unik med hjälp av PlayStation-plattformar, via de som flesta spelen inom huvudserien för att dessutom släpps kl Xbox One, Xbox Series X via tiden. S men även PC, vilket gjorde tenderar att Sega kan nå ett ökad upptagningsområde.

“P.g.a. expansionen resten av användarbasen, av den anledningen som vi påbörjade stödja PC-plattformen via den denna sort serien (Yakuza, red) med ursprung i men även via 3:e kvartalet 2019, även har vi noterat robusta försäljningsresultat via det finns en främja på cirka 2,8 tusentals och tusentals exemplar på alla platser. världen, nämnde Sega.

Eftersom den 2019 även har Yakuza-serien sålt genom 2,8 tusentals och tusentals exemplar med hjälp av PC

För tillfället är seriespelen tillgängliga på PC Yakuza 0, Yakuza Kiwami, Yakuza Kiwami 2, Yakuza 3, Yakuza 4, Yakuza 5, Yakuza 6 men även Yakuza: Like a Dragon. 2,8 tusentals och tusentals sålda exemplar på PC är förvisso det finns en större än positiv siffra ta hänsyn tenderar att bland annat ett antal resten av de som pratade om titlarna även har ganska mycket 12 månader på axlarna.

För tillfället Ryu Ga Gotoku, Yakuzas studio, arbetar på en ny immateriell egendom. På en gång hade varit de som sätt bekräftade arbeten på en uppföljare till Like a Dragon av den nya regissören Masayoshi Yokoyama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × three =