Genshin Impact – Ersätta 2.4: datum att tillägga hitta tid för avslöjandet på Twitch

miHoYo infört det finns en ny live på Twitch mot annandag jul, eller 26 december, genom vilket han kommer presentera nyheterna närma sig genom användning av ersätta 2.4 med ursprung i Genshin Impact, för att för att traditionellt ska introducera nya banners, repriser, event att tillägga en betydande mängd extra.

Tiden är satt kl 13:00 Italienska söndagen den 26 december på den officiella Genshin Impact Twitch-kanalen, för att kommer du att kunna nå till denna adress.

Livscykeln för att stödja variant 2.3 även har det bara om tagit stängning, genom användning av den nya uppdateringen för att förväntas stöta på 5 januari 2022. Hela de som mest uppdaterade veckorna är redo att säkert ledtrådar för att lämnats resten av miHoYo att tillägga antal läckor ha förutsett del av sätt inkommande innehållet.

Nästan rabatterade ankomsten resten av två nya karaktärer redan aviserat förr, sätt behöver vi säger att Yun Jin och Shenhe. Varje vidtar polarmar att tillägga närma sig med ursprung i Liyue-regionen. Yun Jin lockar vinst resten av Geo-elementet att tillägga bör hamna inom den 4-stjärniga kategorin. Shenhe, alternativt, är anslutet mot Cryo-elementet att tillägga måste vara den nya 5-stjärniga karaktären.

I rad med de som mest uppdaterade veckornas läckor är redo att gudar dessutom komma repris resten av gamla banderoller. En hel del övertagande absolut de som resten av Xiao och Ganyu, men Zhongli har också nämnts tidigare.

De som mest uppdaterade dagarnas riktlinjerna även har dessutom avslöjat Enkanomiya, ett nytt område i Inazuma-regionen, för att idrottsman dessutom är redo att stöta på en ny typ av kistor. I rad med en mängd källor kan till och med ersätta 2.4 två nya skinn, inklusive ett för Ningguang som kan ha presenterats i förväg i går.

Vi inom alla de omständigheter för att inte skulle vilja redo länge så att kontrollera vad som kan för att stödja Genshin Impact. Vi påminner dig gång i fråga om är benägna att presentationen på Twitch of Update 2.4 närma sig är benägna att äga rum genom användning av börja kl 13:00 den 26 december.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + sixteen =