Drama inom London: City slog Arsenal inom den 93:e minuten

0

Året inom Premier League påbörjade i form av dramatik inom som gigantiska derbyt mellan Arsenal att tillägga Manchester City, genom vilket gästerna åt sista firade (1:2).

Saka satte Arsenal inom ledningen, gjorde mål som inom den 31:a minuten att tillägga Arsenal inom första halvlek har varit det finns en ganska mycket högre motståndare, så “medborgarna” åkte gärna på ledighet i form av bara för att ett ogynnsamt mål som.

Till en början resten av olika halvlek efter ingripande resten av VAR pekade domaren på den vita fläcken att tillägga Riyad Mares har varit det exakta att tillägga kvitterade åt 1:1.

Sätt relevanta det ögonblick som inom matchen inträffade inom den 60:e minuten, varje gång Martinelli missade ett tomt mål som, att tillägga inom det följande anfall stod Arsenal vistelser i form av det finns en ivrig spelare mycket mindre efter uteslutningen resten av Gabriel.

Inom den 93:e minuten fullbordade Rodri vändningen att tillägga gjorde slutmålet 1:2.